Meeting Zameer en his family

Vrijdag 4november, Benaulim beach

Zameer is collega van Christoph, ze werkten al samen op project in Manifa en nu pas in Rusland. Zameer is just n dag of 10 thuis en woont in Goa, perfecte getimed dus om de man ne keer te ontmoeten.
Hij had me aangeboden om me op te halen aan luchthaven en me onder zijn vleugels te nemen, maar dan nam maatje Narendra ook bewust nu verlof om tijd met me door te brengen, dus heb k beslist beide ontmoetingen te combineren, dus vandaag n dag op stap met Zameer.
We spreken oorspronkelijk om 10u af, hij komt me ophalen in Benaulim, zo'n 45min van zijn thuis Vasco de Gama.
Nu wil het zijn dat ik me smorgens niet al te best voel, ontzettend moe en wa slapkes (achteraf bleek Fred net dezelfde suffe ochtend te hebben, dus we steken het op de sandwich die we beide daags voordien hadden gegeten) Ik laat t aan Zameer weten en vraag hem tegen 12u pas te komen, slaap nog wat verder en tegen de middag gaat t me beter af.
12u laat Zameer me weten dat hij met platte band halverwege staat, met resultaat dat hij er anderhalf uur later dan toch geraakt! Aangename man, babbelt vlot en neemt me al snel op zn motor mee naar zn dorp. Onderweg maar uitleggen en tetteren, stel me best intelligente vragen en doet zn hele De Nul carriere uit de doeken. Én vertelt dat hij daags voordien was gaan bloed geven!! Punten gescoord :-)

We nemen samen lunch, dan helpt hij me aan n treinticket voor morgen (blijkt toch niet zo simpel eigelijk) en dan neemt hij me mee naar zijn huis. Ze wonen wat afgelegen, best gezellig eigelijk, daar zou k ook wel kunnen keren.. Super lief vrouwke, zijn ouders wonen ook bij hen in en ook zij ontvangen me heel hartelijk! Krijg rondleiding in hun huis, netjes joh, ze doen da goe daar. Dochtertje Zouni slaapt nog en Zameer vertelt me met pret oogjes dat hij nu hij thuis is zijn hele dagen vult door met haar te spelen. Tasje thee, koekjes, leuke babbels, echt gezellig. Dan wordt kleine Zouni wakker, heeft even tijd nodig om aan mij te wennen maar laat al gauw haar ontdeugende zelve zien, zalig kind! En je merkt dat ze heel erg gehecht is aan haar papa, ferm om te zien. Wanneer Zameer me terug wegbrengt wil ze mee en zit kei trots gelijk me grote vooraan op de motor!

Hele fijne ontmoeting, ze hebben me doen beloven dat ik de volgende keer zeker sneller moet langskomen en kan blijven ogeren.

Back in Benaulim, tijd voor laatste avondmaal samen met Fred, morgenvroeg komt de taxi me oppikken om 6u, met de trein richting Mangalore.
Nog dag gaan zeggen tegen iedereen, laatste wandeling over het strand en bed in voor n paar uurkes.

Bye bye dear friend, hope to meet you someday again!
X

Reacties 1

Linda 08-11-2011 19:06

Hej lieveke!
Je doet dat goed daar, het is fijn je avonturen te kunnen lezen.
Genieten maar en veel inzichten en indrukken opdoen.
Wij (De Cirkel) wensen je heel veel liefs en sturen je ne megadikke knuffel!!!
Dikke kus,
Moeke ; )

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer