Nog 2 maand... nog 8 weken... nog 62 dagen!

Wafels! Mn hele nestje staat vol met wafels! :-) Plezant seg, de wafels vliegen echt de deur uit, hebben al ne flinke cent opgebracht én, geweldig vind k da, hele fijne reacties! Uit de meest onverwachte hoek komen er mails en babbels boven, ik voel mn omgeving meeleven en dat doet me goed!

Zelf moet k toegeven dat mn voorbereidingen wat traag op gang komen, maar kben er zeker van dat t dik in orde tegen de moment dak mn vlieger opstap, relax ;-)
Het daagde me gisteren.. tis 19 juli, das verdekke echt nog ma 2 maand en kzen eweg! Ohoo

Wat er al zeker vast ligt is dat maatje Narendra me ook dit jaar terug zal komen opwachten bij aankomst aan de luchthaven en alvast uitkijk naar het weerzien! Hij plant gedurende het najaar een aantal momenten waarop hij me kan komen opzoeken, waar ergens ten velde ik dan ook zal zijn. Zal al ns goe doen denk, af en toe n bekend gezicht. 
Al wie zich geroepen voel om hier en daar een bekend Belgisch gezicht te laten verschijnen, hou u vooral nie in :-) boeken da ticket! Hehe

Nog leuk nieuws op vlak van het sponsorproject, ik heb ondertussen al 3 nieuwe sponsorouders blij kunnen maken met nieuws over hun eigen sponsorkindjes! Reshal, Brian en Keerthan gaan alweer extra kansen krijgen in hun jonge leventje dankzij de extra steuntje uit België! Naar school gaan en opgroeien met mooiere vooruitzichten.. Dikke merci Ellen, Kjell en Tom!! 
Ik ga ze met veel plezier een bezoekje brengen!

Voila, daarmee zijn we weer een stapke verder, ik geef jullie hieronder nog even de ferme brief van oze Rob mee, hij heeft samen met de rest van ons gezin een klein sponsorprojectje op poten gezet.
Heel plezant dat ze met zn allen zo met me mee leven, I do love them!

Beste vrienden, familie, collega’s, al wie het horen wil,

19 september vertrekt ons Els richting India, richting hare grote droom!
Ze gaat er een aantal maanden rondtrekken, ontdekken en leven tussen en met de mensen in dat warme land dat haar hart helemaal heeft veroverd.

Haar plan is niet enkel om daar wat gaan rond te reizen, maar ze wil zich echt graag tussen het volk gooien, zich helemaal inleven, mee helpen en werken, de handen uit de mouwen steken en als het ware niet met grote woorden maar met kleine daden de mensen daar op haar manier ondersteunen.
Het weeshuis in Calcutta, haar sponsorproject in Mangalore, hier en daar wat kleinere projecten en mogelijks zelfs de gewone mens die ze onderweg tegenkomt, ze wil ze met haar eigen zelve en een klein centje net iets verder op weg te helpen.

Hiervoor doen wij graag een oproep naar jullie toe, om mee voor dat kleine extra centje te zorgen!
Wat hadden we in gedachten? Laat ons met zn allen ne keer rondkijken in onze eigen omgeving, je ziet ongetwijfeld wel wat spullen waarvan je in je binnenste weet dat ze niet meer echt gebruikt worden waarvoor ze dienen of misschien zelfs gewoon onder de voet staan?!

Ons voorstel :
Verzamel al deze (nog bruikbare) spullen waar je wel afstand van kan doen, breng ze bij ons binnen en wij zorgen ervoor dat de spullen een tweede leven krijgen!
Wij zullen ze te koop zetten, via internet en/of een openbare veiling en we verzamelen al de opbrengst zorgvuldig. Jij verzamelt, bezorgt ze aan ons en wij doen de rest!
Die centen zullen dan integraal mee naar India gaan en zullen gans gebruikt worden voor het doel van de reis, de mensen en kinderen die er nood aan hebben, de Sisters die de projecten draaiende houden, de mensen die op haar pad terecht komen en een extra’tje verdienen. Wees dus maar gerust, niet voor ons Els haar treintickets ;-)

Concreet:
Graag vragen we om vóór 31 augustus 2012 de ingezamelde spullen bij ons binnen te brengen.
Geef even een seintje wanneer we je mogen verwachten (Rob en Katy geukenslibion@gmail.com)
We houden iedereen graag op de hoogte hoeveel de uiteindelijke opbrengst zal zijn en dan lezen jullie via Els haar blog wel wat er concreet met de centen zal gebeuren.

Heb je nog vragen, ideeën, opmerkingen of nog andere voorstellen, aarzel niet om ons te contacteren! Hoe meer, hoe liever!


Bedankt! Rob & Katy 

 

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer