only 1 week to go...

Geloof t of nie..

de rugzak sta klaar!! :-) Ik kan al bena ni wachten, al die leuke kleedjes en flodder broeken van vorige trip, ze liggen allemaal te wachten, vol ongedud, just gelijk ikke! Vingertje in de mond, zijn we niks vergeten?! kHeb nog n week tijd he, om nog wa frangen te laten vallen (als gelle aan iet denkt dak zou kunnen vergeten, laat t horen he!) Morgen ns n toerke rond Langdorp stappen, effe voelen of die rugzak goe zit. Kans is reeël da hm nog n keer of 4 heringepakt wordt, ma kben al content dat t er vandaag al bij de eerste poging allemaal in geraakt is!

Er zit best wel wat gerief in dat k de eerste dagen ginder al zal kwijt zijn, heel wat balpennen en zeepkes, kleren van mezelf die k ni meer draag maar nog te goed zijn om zomaar weg te gooien... Spullen waar ik de kindjes bij mn nonnekes al gelijk blij mee kan maken.

De zusters laten nog steeds op zich wachten.. Het is de bedoeling dat ik bij hen een aantal dagen ga verbleven en tijdens die tijd onze sponserkindjes ga opzoeken, maar ik heb dus nog geen antwoord van hen ontvangen. Nu ja, vorige trip had ik ook pas bevestiging terwijl ik al ginder was, dus ik zal nog niet paniekeren. Vertrouwen hebben.

Ondertussen heeft de blog zijne weg al naar heel wat mailboxen gevonden, kga mn best doen om jullie zo veel en zo leuk mogelijk op de hoogte te houden! Ik herinner nog levendig hoeveel deugd het me tijdens de vorige trip deed om mn ervaringen op te kunnen schrijven en er dan reacties op te lezen van mensjes die mn nauw aan mn hartje liggen, het helpt om die overweldigende indrukken een plaatske te kunnen geven. Aangezien deze trip grotendeels solo zal verlopen, kan ik me nu al voorstellen dat het me ook nu deugd gaat doen om te kunnen vertellen. So, nu al merci om er te zijn! 

Sat Nam
Els*

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer