Sus, Wis en Tante Sidonia

Was me da seg, vanavond toch nog wel 2 ticketjes geboekt zeker!
Os madammen gaan afkomen, ze menen het echt, ze komen af !! :-)

Linda en Kristel, 2 vriendinnen die me nauw aan mn hartje liggen (de Reiki madammen durf k ze wel ns noemen voor degene die hen niet kennen) Ze komen me bezoeken in het verre India!

Als ik in september vertrek kan k al beginnen uitkijken naar eind januari, dan ontmoet ik hen op de luchthaven van Delhi, we zullen dan even in het noorden rondreizen en ronden af met een relax modus op de stranden van Goa. In n 18tal dagen een samenvatting van de voorbije 2 reizen die ik zelf al deed, daar de grote toppers uit en die zal ik samen met hen opnieuw beleven. Spannend!

Met het vastleggen van hun ticket, ligt er voor mij ook weer wat meer vast... De trip krijgt meer en meer vorm... 

To be continued ;-)

Reacties 1

Marleen 07-07-2012 00:10

Hallo Els ,Ik heb het gehoord dat Linda en Kristel geboekt hebben om jou te bezoeken , ik ben zo blij voor jou. Jij , Kristel en Linda, ik ben er zeker van ....jullie gaan een geweldige tijd beleven .
Ik begrijp heel goed dat dit voor jou een prachtig geschenk is als jij met zo twee Liefdevolle dames samen gaat rondtrekken !!!
Jullie kunnen nu vol spanning al beginnen uit te kijken naar deze prachtige reis !!! Drie Liefdevolle mensen die India gaan verrijken met heel veel Liefde .Dikke knuffel Leen

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer