time is ticking...

Dinsdag 15 november, Candolim beach Goa

He there!!
Back in bewoonde wereld! Gisteren in de loop van namiddag uit Ashram vertrokken en nu goei 24 uur later, 2 binnenlandse vluchten, n iets over mn bugdet hotel en heeeel wa kilometers later, zit k hier terug in Goa, met 35 graden aan het strand! OVer mn budget is nog relatief za, want 12euro is voor ons nog goe te doen he, maar als ge weet dat t meer dan t dubbel is dan wat ik normaal betaal hier, dan ist wel over budget! Het was allesinds n veiliger optie, dicht bij de luchthaven en nog ns n echt goei bed. Ik had er eigenlijk wat op gerekend dat k de nacht in de luchthaven zelf zou kunnen doorbrengen, aangezien k dan vandaag mn andere vlucht naar Goa had, maar ze hadden geen kamers of plaats om je even neer te leggen, meeste luchthaven en stations hebben dat wel, dus twas of mn budget hotel of ne nacht op n stoeleke in de luchthaven of meer dan n uur rijden naar Bangalore city om daar nog op zoek te gaan voor iet anders, en daar ben k niet zone fan van na 21u savonds. So be it.

Het hele ashram verhaal volgt nog, was n hele intense ervaring en is zeker voor herhaling vatbaar voor mij!

Gisteren dus afscheid genomen, khad best nog wa langer kunnen en willen blijven, ma kheb er dan toch voor gekozen om op zo kort mogelijke tijd en zo budet vriendelijk terug in Goa te geraken, mn terugvlucht Belgie ligt van hier vast en dan geeft me dat nog n paar dagen om op adem te komen en uit te bollen.
kHad de binnenlandse vlucht van Bangalore naar Goa al vastgelegd in januri samen met mn internatinale vluchten, dus die wou ik toch liever niet kwijt spelen. Das trouwens iet wat k niet meer doe de volgende keer, n binnenlandse vlucht op voorhand vastleggen, das echt voor niks nodig! kBen maandag ook van Trivandrum naar Bangalore gevlogen, heb maar n goei 2 uur op voorhand die vlucht vastgelegd en da was nog n stuk goedkoper. Dus, wijze les geleerd!

Nu zit k dus in Candolim, bewust n klein stadje langs de kust. Er lopen wel wat toeristen rond, ma het is niet zo busy busy als op sommige plaatsen, de verkopers trekken je ook niet langs alle kanten hunne winkel binnen, da kan k wel apprecieren. Gezellig guesthouse gevonden, werd ontvangen door 2 schattige madammekes. Ideaal!

So, julllie hebben nog n intens Ashram verhaal te goe en nog n berg fotos! kGa er mn best voor doen, kan zijn dat k de fotos te goed hou voor als k terug ben, wil nu nog zoveel mogelijk uit de tijd hier halen als mogelijk!

Namaste sweet people, Namaste

Reacties 3

Herman 15-11-2011 14:53

Welkom terug!

ma 15-11-2011 15:43

zo zie je maar da ge er ook komt vanwaar je ook vertrekt ginder .geniet er nog van daar en tot vrijdag .xxx

Linda 15-11-2011 17:18

Ja nu zijn we toch stillekes aant aftellen da je terugkomt !
alvast nen dikke knuffel!!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer