volle maan..

Donderdag 10 november, Cochin

Emo dagje.. Volle maan..

Ik ben gene goeie tourist :-) conclusie van de dag! Twas n fijne boottrip, mooie omgeving en rustig. Paar tussenstopkes, wel intressant wat er werd verteld, ma het boeit me dan weer meer om de mensjes in de buurt bezig te zijn in hun dagelijkse doen. Op n gegeven moment varen we op de smalle waters en passeren een klein hutje aan de rand vant water, er stond op de zijkant vant hutje geschildert "no photografe please" er wordt gegrinnikt in de groep en oze gids vertelt dat daar n oude man alleen woont en op zijn privacy staat. Dan wordt er opgemerkt "one photo can not hurt him, right? There's no flash"
Ik had moeite met die opmerking.. Vraag me af of diezelfde personen ook nog zo zouden reageren als er zo'n 5 boten per dag, elke dag opnieuw, je kleine hutje ergens in de middle of nowere passeren en alleman ma ligt fotos te trekken!?
Enfin, heb me er nie te druk in gemaakt, ma ik hou niet van die mentaliteit. Ben echt ni zone gene goeie tourist, laten we t daar op houden.
Was ne interessante groep wel, een gepensioneerd koppel uit Maleisie, een coole madam uit New York, een duo uit Duitsland die pas 3 weken geleden aan hun wereldreis zijn begonnen, een iets wat irritant constant aan mekaar zittend koppel uit France, hier op uitwisselings in hun masterjaar en ikke :-)
De coole madam zie k morgenvroeg even trug, ze vetrekt ook smorgensvroeg richting trainstation, dus kunnen we n taxi delen. Nice!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer